• 036-34 03 92

Om oss

Historia

Vi, Håkan och Erika Lindberg, startade Lindbergs Stängselmontage hemma i garaget år 2005. Under 2011 expanderade företaget och vi köpte Vätterstängsel i  Jönköping. 2013 köpte vi en fastighet i Malmbäck för att växa ytterligare då vi behövde vi mer yta för ett större lager. Vi håller till där än idag. Malmbäck är en bra utgångspunkt för oss eftersom vi verkar i  Jönköpings län men även andra delar i Sverige. 2014 byggde vi ett helt nytt kontor och personalutrymme. Håkan och Erika har och vill investera och utveckla Lindbergs Stängselmontage till att alltid vara det bättre alternativet inom områdesskydd.

Vi har i dagsläget tio anställda montörer, men vi siktar på att snart kunna anställa fler. Vi ser oss alla som ett team som arbetar utifrån att allt vi gör är noggrant och rätt utfört. Som team stöttar och hjälper vi varandra att hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. Vi har en stabil grupp med anställda som mest med 35 års erfarenhet av stängselmontering.

Artiklar

vt.se – Miljonsatsning på nytt viltstängsel

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare! Vi söker dig som vill arbeta med kroppen och arbeta i ett team med engagerade medarbetare. Du ska kunna hanterar stora som små maskiner och verktyg. Körkort för tungt släp eller lastbil är meriterande.

Ring Erika, 070-3333 948, för mer information